Llet de proximitat, de petites i mitjanes granges de cooperatives catalanes

Vetllem per la qualitat dels nostres productes

Volem oferir de la millor qualitat possible. Per això som molt rigorosos en tot el procés de producció. I fem nombroses anàlisis de qualitat durant tot el procés.

Cuidem del nostre territori

Cuidem de casa nostra. Amb la nostra activitat ramadera i de cultiu afavorim la biodiversitat i ajudem a evitar incendis.

Les nostres granges adopten tecnologies per reduir el seu possible impacte mediambiental.

Creem llocs de treball i contractem negocis locals

Des de Llet Nostra, procurem afavorir al màxim l’economia de proximitat.

Planta d’envasat de proximitat

Per això optem, en la mesura del possible, contractar i establir aliances amb proveïdors locals. Com la planta d’envasat de la llet. Així, a més, evitem traslladar la llet lluny d’allà on és produïda i evitem generar més gasos d’efecte hivernacle pel transport.

El nostre secret

Passió, professionalitat i respecte pel que fem. Perquè produïm la mateixa llet que beuen els nostres infants. Perquè, si ells i elles volen, també serà el seu mitjà de vida. Perquè la granja ha estat la vida de moltes generacions.

La nostra història

Quan tries Llet Nostra estàs triant molt més que llet, tries proximitat!

Tries granges ramaderes familiars compromeses, tries Benestar Animal, envasos de fonts renovables i el més important: estàs ajudant a tirar endavant el Sector Lleter del territori, contribuint al desenvolupament rural i a mantenir l’equilibri territorial.

Cuidem la nostra terra,
la nostra gent i la nostra cultura

El nostre procés