El nostre compromís

Llet Nostra és un projecte compromès amb la societat i el territori dels quals formem part

La filosofia dels productes de proximitat és donar suport econòmic, social i cultural al territori i implicar-se en la cura de l’entorn. Un paradigma que neix fa anys, però que en l’actualitat s’està fet més fort. Una consciència social que busca potenciar les relacions de proximitat en tots els àmbits. Una proposta de vida on la societat juga un paper molt important donant suport a aquesta manera de fer.

Societat

El nostre compromís amb la gent de casa es tradueix també amb les donacions de productes que fem habitualment a entitats solidàries i participant en iniciatives puntuals.

Cultura

Som d’aquí, per això donem suport a activitats que reafirmen la nostra entitat cultural: la llengua, les tradicions, l’expressió artística…

Disposem del Segell que ens acredita com a Empresa Compromesa amb la Cultura. I dissenyem i produïm El Nostre Festival, una proposta d’arts escèniques adreçades a les famílies.

Gastronomia

La llet és un aliment bàsic a la nostra dieta mediterrània, per tant, donem suport i divulguem la nostra cultura gastronòmica.

Expliquem receptes als nostres canals, les nostres postres estan basades en receptes tradicionals catalanes i donem suport a iniciatives del foment de la nostra gastronomia.

Recerca

La investigació és bàsica per garantir el futur sostenible del sector ramader lleter. Per això, Llet Nostra participem i donem suport a iniciatives d’investigació per la millora de l’eficiència de les granges o pel desenvolupament ramader.

També oferim la possibilitat de fer l’Experiència #APROP a la nostra granja de Monells (Baix Empordà) on expliquem el què hi ha darrere un got de llet.

Sector

Llet Nostra va néixer per donar suport al sector agroalimentari català, més concretament al sector ramader lleter. Per això organitzem gratuïtament cursos bàsics per incorporar noves persones treballadores a les granges així com formació continuada pels empresaris i empresàries del sector.