LA NOSTRA MANERA DE FER


El nostre secret: passió, professionalitat i respecte pel que fem, ja que és la mateixa llet que beuen els nostres fills i la que volem que sigui, si ells volen, el seu mitjà de vida.

PROXIMITAT


Produir a prop ens permet que els nostres productes arribin amb menys kilòmetres i menys temps a casa vostra, i conservant totes les seves propietats. La proximitat amb els nostres consumidors ens permet reduir l’impacte mediambiental del transport.

CONTROL I TRAÇABILITAT


Tenim control de tota la llet que es produeix a les nostres cooperatives i de la seva procedència. La llet passa rigoroses anàlisis al Laboratori Interprofessional Lleter de Catalunya i quan se certifica que la llet té unes condicions òptimes es fa la recollida per portar-la a la planta d’envasament.

CURA DELS RAMATS


El fet de mantenir un model d’explotació familiar europeu fa que Llet Nostra tingui molta més cura de les seves vaques i en faci un seguiment molt més exhaustiu. El benestar i la salut d’aquests animals són essencials perquè Llet Nostra pugui garantir que s’obté la millor llet de cadascuna de les explotacions que formen part del projecte.

LA LLET AMB ELSABOR DE SEMPRE


La nostra llet té el gust característic de la terra, aquest sabor d’origen tan intens, de llet de debò. Per aconseguir aquest sabor autèntic d’origen, a les nostres granges oferim una alimentació natural i de proximitat.