Producció Sostenible

Certificatde Benestar Animal


Llet Nostra i totes les nostres granges disposem de la certificació WelfairTM, representada pel segell de Benestar Animal, i que acredita que les nostres vaques viuen en condicions èticament responsables de benestar segons els protocols dels projectes europeus Welfair Quality i AWIN (Animal Welfare Indicators).

Per obtenir el segell les vaques de les nostres granges són avaluades periòdicament en 4 principis bàsics: la bona alimentació, el bon allotjament, el bon estat de salut i un comportament apropiat de les vaques.

Grangesa prop teu


Les nostres granges són petites i mitjanes i estan situades per tot Catalunya. Són granges amb la mida justa, per tancar el cercle de producció circular: uns camps propers per produir l’aliment que necessiten les vaques; i aquestes, generen fems que s’utilitzen per fertilitzar els camps.

La majoria de les nostres granges són de tradició familiar. Coneixements i maneres de fer que han passat de generació en generació. Som ramaders i ramaderes interessats en aprendre i aplicar les noves tecnològiques en la gestió de les granges i el maneig dels animals.

Famílies ramaderes que compten per igual


Totes les granges de Llet Nostra compartim els mateixos valors i il·lusió pel projecte. Ens organitzem amb cooperatives, on totes tenim drets i vot per igual.

Contribuïm al desenvolupament rural i a mantenir l’equilibri territorial


L’activitat econòmica que generem amb les nostres granges ajuda a mantenir la població a les zones rurals i a fomentar l’equilibri territorial. Creem llocs de treball i contractem negocis locals.

La planta d’envasat de la llet també és d’aquí. Així la llet fa pocs quilòmetres.

I procurem que la resta de proveïdors que contractem també siguin negocis locals.

Així, evitem quilòmetres en transport i reduïm la generació de gasos d’efecte hivernacle. I beneficiem negocis d’aquí, de la nostra gent.

Envasos sostenibles


Els envasos dels nostres productes són fets amb materials d’origen reciclable i reciclables. Plàstic reciclat, cartró fet de boscos certificats, taps fets de canya de sucre… en la mesura del possible, demanem als nostres proveïdors de producció la utilització d’envasos al màxim de respectuosos amb el medi ambient. Prioritzem, també, que siguin opcions que garanteixin mantenir la qualitat del nostre producte.

Benestar Animal Certificat Welfair